Wij bedanken voor uw de interesse in Isolatiewinkel.nl in 2021. 23 december is onze laatste leverdag. Wij wensen u fijne feestdagen en een mooi 2022.
Wij zijn gesloten van 24 december tot 3 januari 2022. Uiteraard kunt u gewoon blijven bestellen voor levering in het nieuwe jaar.

Groot project? Offerte nodig? Isolatie kopen?

Bel 085-5004100 of neem contact op

€ 0,00

Verbouw en renovatie

Voor de verbouw en renovatie gelden andere regels ten aanzien van de eisen voor de schil. Deze zijn afhankelijk van de “rechtens verkregen niveau”. Hierbij wordt gekeken naar de isolatiewaarde van het onderdeel dat ten tijde de bouw of verbouw van het onderdeel is gerealiseerd. Deze dient dan als minimale eis aangehouden te worden. Dit geldt niet voor bijvoorbeeld een te bouwen uitbouw, dakkapel of opbouw. Deze situaties worden bezien als nieuwbouw en moeten dan ook volgens de eisen voor nieuwbouw worden geïsoleerd. Hetzelfde geldt bij ingrijpende renovatie. Ook deze moeten voldoen aan de nieuwbouw eis. Uiteraard wordt bij het bepalen van uw Energielabel gekeken naar de mate van isolatie van de woning en is het aan te bevelen om minimaal het nieuwbouw niveau aan te houden om een goed label te verkrijgen. Uitgebreide informatie is terug te vinden op https://www.omgevingindepraktijk.nl/.