Isolatieverkoop uit voorraad. Styrodur XPS, Knauf Wol, Utherm Pir, Marmox en toebehoren als folie, kit, lijm en tape.

Groot project? Offerte nodig? Isolatie kopen?

Bel 085-5004100 of neem contact op

€ 0,00

Bestellen & Bezorgen

Bestellingen

Voor bestellingen vanaf € 500,00 exclusief BTW worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. Heeft uw order een lagere waarde dan € 500,00 exclusief BTW dan wordt altijd € 75,00 exclusief BTW aan handelingskosten in rekening gebracht. Voor kleine artikelen kan het zijn we lagere kosten in rekening brengen. Dit vind u terug bij uw bestelling. Het grootste artikel is altijd leidend.

In het bestelproces wordt u geholpen. Voor de meeste producten geeft u het benodigd aantal m2 in, hou rekening met eventuele snijverliezen, de site rekent dit voor u om naar de verpakkings- of leveringshoeveelheid. In uw winkelwagen geeft u aan of de bestelling afgehaald wordt of dat deze bezorgd moet worden. Afhankelijk van uw keuze worden de eventuele extra kosten aan uw bestelling toegevoegd.

Levering

Afhankelijk van de grootte van uw bestelling bepalen wij op welke wijze uw bestelling geleverd wordt. Isolatiemateriaal is volumineus, houdt u er rekening mee dat er ruimte is om uw materiaal te lossen. Uw bestelling wordt naast de wagen gelost op een plek welke goed bereikbaar is voor de vrachtwagen.

Bij levering controleert u de goederen en tekent u voor een goede ontvangst van de goederen. Mochten er manco’s of beschadigingen aan de producten zijn welke een goede verwerking in de weg staan, dan geeft u dit aan op de pakbon. Wij adviseren om de materialen droog en vrij van de grond op te slaan. Mocht deze buiten door u opgeslagen worden, dek deze dan ventilerend af met een goed dekzeil.